Cosari autorizati Bucuresti Cosar autorizat curatare cosuri fum

CICITOMUS - Firma coserit, cosar autorizat curatare cosuri fum, este membru fondator in "Asociatia Cosarilor"- tel. 0728.291.777 / 0722.667.392

Cosar autorizat curatare cosuri fum * Contact si zone acoperite: - Contact si zone acoperite                                                                 facebook cicitomus firma de coserit

Degresarea si curatarea hotelor din bucatariile restaurantelor si cantinelor

Apelati la un cosar autorizat curatare cosuri fum !

Acest serviciu este util deoarece prevenim autoaprinderea grasimilor depuse pe hota si canalul de evacuare aferent. Curatam si motorul ventilatorului, eliminand riscul griparii acestuia. Prin curatarea hotei, canalului aferent si a ventilatorului evitati scurgerea grasimilor in timpul prepararii mancarurilor.

Serviciul specializat de curatare si degresare a sistemului de evacuare fum si aer viciat din bucataria dvs. este compus din urmatoarele operatiuni:

  • Curatare hota -  Hota restaurantului aduna fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor, lucru ce nu se observa din exterior,  insa este generator de incendii si de scurgeri de grasimi in preparate, in cazul in care nu se intervine in mod profesionist
  • Curatare tubulatura Daca nu este corect intretinuta si periodic curatata, tubulatura se poate transforma intr-o amenintare reala de incendiu, deoarece aceasta zona se umple cu grasimea venita din hota, devenind astfel foarte inflamabila.
  • Curatare ventilator Ventilatorul este sufletul hotei restaurantului, piesa de care trebuie sa aveti grija in mod deosebit. Grasimea se acumuleaza pe palele ventilatorului si incetineste fluxul de aer,  reducand astfel capacitatea de degajare a fumului si a aerului viciat din bucatarie, marind riscul de gripare a acestuia. Suntem convinsi ca este mai ieftin sa-l curatati decat sa-l schimbati. 

Din experienta, recomandam sa se faca degresarea hotei, curatarea filtrelor, curatarea palelor motorului si a canalului de evacuare aferent, la un interval de 4-6 luni.

Degresarea si curatarea hotelor se face de regula noaptea, iar operatiunea dureaza aproximativ 6-8 ore. Pentru a realiza aceasta operatiune trebuie sa avem acces la apa calda. Utilizam detergenti profesionali si echipamente dedicate acestor operatiuni. Lucram bine si curat. Daca portofoliul nostru ne recomanda, asteptam sa apelati la serviciile noastre.

Pentru a vedea videoclipul privind acest serviciu, apasati AICI.

Apelati la un cosar autorizat curatare cosuri fum

cosar autorizat - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat  - cosar autorizat

Website Hit Counter
Website Hit Counter

Aparitii la TV

ATENTIE ! Despre "curatare cosuri fum"

Extras din Hotararea nr. 537/2007 din 06/06/2007       
Art. 1. - Constituie contraventii la normele de prevenire si stingere a incendiilor urmatoarele fapte si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
2. cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei:
  i) neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului, precum si nerealizarea elementelor de izolare termica a acestora; ()

Legislatie:

1. Codul tehnic al sectorului gazelor naturale - Decizie ANRGN 616-2002
2. Norme generale de aparare impotriva incendiilor - Ordin 163-2007
3. NTPEE-2008 - Norme tehnice proiectare-executare-exploatare sisteme alimentare cu GN
4. Ordin 1767-2007 - Abrogare PT A2-2003
5. HG 537-2007 - Stabilirea si sanctionarea contraventiilor la NPSI
6. Legea 351-2004 - Legea gazelor
7. PT A1-2002 - Aparate consumatoare combustibili gazosi
8. PT A2-2003 - Aparate consumatoare combustibili solizi
9. PT A3-2003 - Aparate consumatoare combustibili lichizi

Detalii legislatie 

 

cosari autorizati din Romania, Germania si SUA

diploma excelenta in coserit

certificate cosar

cosar autorizat bucuresti

cosar autorizat curatare cosuri fum

cosar autorizat curatare cosuri fum 

Program:L-V:09-20
 Home  contact cosar cosar-autorizat.ro